skip to Main Content

1η Γιορτή Αθλητισμού Γαύδου

Βίντεο 1η Γιορτή Αθλητισμού Γαύδου

1η Γιορτή Αθλητισμού Γαύδου Αναλυτικό Βίντεο

Τρέχοντας ΜΑΖΙ μας στη Γαύδο – Με μεγάλη επιτυχία η 1η Γιορτή Αθλητισμού

Τρέχοντας ΜΑΖΙ μας στη Γαύδο – Με μεγάλη επιτυχία η 1η Γιόρτη Αθλητισμού

Δόθηκε το «ραντεβού» για τον 2ο Αγώνα

Με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Γαύδου στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης.

Οι συμμετέχοντες που προέρχονταν από τους κατοίκους της Γαύδου, απ’ όλους τους νομούς της Κρήτης, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα ξεπέρασαν τους 150, ένα όριο που είχε τεθεί από την οργανωτική επιτροπή και μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες υπερκαλύφθηκε!

Νικητές της μεγάλης Γιορτής Αθλητισμού Γαύδου αναδείχθηκαν:

Στην κατηγορία Ανδρών:

1) Μιλτιάδης Καμπιτάκης, 0:30:39.443

2) Νικόλαος Καμπιτάκης, 0:31:27.950

3) Χρήστος Ταλλας, 0:32:57.736

Στην κατηγορία Γυναικών:

1) Μαρία Μαννιάνα Μιγάδη, 0:48:00.036

2) Μαριάννα Γαλεράκη, 0:50:10.213

3) Δανάη Αρβανίτη, 0:50:37.190

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο παρακάτω link: https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=bc33ce44c21d948294064a4955663932&pp=c9f1&c=0

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν οι: Δήμαρχος Γαύδου κα Στεφανάκη Λίλιαν, εκ μέρους της ΑΝΕΝΔΥΚ Seaways ο Αντιδήμαρχος κ. Μαραβελάκης Σταύρος, ο ιερέας του νησιού Μπικογιαννάκης Μανώλης, ο πρώην Δήμαρχος Γαύδου κ. Λαμπάκης Στρατής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρκαλάκης Θεοχάρης και ο πυροσβέστης του νησιού κ. Χατζάκης Μανώλης.

 

Σε ότι αφορά τον παιδικό αγώνα του ενός χιλιομέτρου, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά τερμάτισαν ΜΑΖΙ δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ότι η συμμετοχή και η ευγενής άμιλλα είναι δυο βασικές και θεμελιώδεις αρχές του ευ αγωνίζεσθε!

Η Δήμαρχος Γαύδου κα Λίλιαν Στεφανάκη στην ομιλία της στην έναρξη των αγώνων τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο Σκοπός της σημερινής διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του  νησιού  αλλά και σε ανθρώπους απ΄ έξω όπως λέμε εμείς, να συμμετάσχουν σε μια αθλητική γιορτή μαζικής συμμετοχής.

Επιπλέον …να δοθεί η ευκαιρία στους αθλητές να γνωρίσουν την περιβαλλοντική ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του νησιού και η διοργάνωση να συμβάλει στην ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης.

Προσδοκία μας είναι η Γιορτή Αθλητισμού στη Γαύδο να γίνει θεσμός και η μεγάλη ανταπόκρισή σας μας κάνει βέβαιους γι αυτό.

Θα ήθελα κατ αρχάς να ευχαριστήσω από καρδιάς την οργανωτική επιτροπή που με πολύ κόπο αλλά και πολύ μεράκι δούλεψαν για την προετοιμασία της σημερινής διοργάνωσης. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης τον Περιφερειάρχη τον κ. Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του που πάντα είναι στο πλευρό μας.

 Πολλές ευχαριστίες στο μέγα χορηγό μας, στην ΑΝΕΝΔΥΚ seaways που χωρίς τη συνδρομή της θα ήταν δύσκολο να γίνει αυτή η γιορτή.

 Στο ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνου, στα νερά ΣΑΜΑΡΙΑ, στο ελαιουργείο Γαλανός, στην ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ SYSTEMS, στο εταιρία BELLA FRUTTA, στο ΙΑΣΙΣ Γαβριλάκης και ιδιαίτερα στο γιατρό κ. Μαραγκουδάκη, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο ΧΑΝΙΩΝ και στις επιχειρήσεις του νησιού στο GAVDOS PRINSESS, στο ΜΕΤΟΧΙ,  στο Panorama, στην KIKI, στην ταβέρνα ΧΕΛΩΝΑ, στο Gavdos boat trips, στο STELLA BAKERY,  και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κανένα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Ανδρουλιδάκη που με την καθοδήγησή του  και τη θετική του διάθεση έγιναν οι προετοιμασίες του σημερινού αγώνα. 

Και βέβαια θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσω τους εθελοντές από το νησί αλλά και επισκέπτες που αυθόρμητα προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στις εργασίες της διοργάνωσης. 

Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε αλλά και σε εκείνους που θα ήθελαν να βρίσκονται σήμερα μαζί μας αλλά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση συμμετοχής στον αγώνα.

Να σας πω εδώ ότι οι συμμετοχές καλύφθηκαν σε 3 μόλις μέρες. Η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας για το νησί μας δίνει δύναμη και την πεποίθηση ότι…….κι αν ζούμε απομακρυσμένα δεν είμαστε μόνοι.

Το νησί, όπως πολλοί ξέρετε, είναι ένας περιβαλλοντικός και αρχαιολογικός θησαυρός και είναι κοινή διαπίστωση και όχι δική μου άποψη, ότι το νησί έχει μια μαγεία. Είναι ενταγμένο εξολοκλήρου στο δίκτυο NATURA με μεγάλο τμήμα του να είναι χαρακτηρισμένο ως  περιοχή απολύτου προστασίας.

…Πάνω και πέρα από όλα, η Γαύδος είναι ένας παράδεισος και πρέπει να διασωθεί με ενέργειες ανάδειξης και προστασίας ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.… Ο στόχος μας είναι η αειφορική διαχείριση ώστε να παραδώσουμε αλώβητο στις επόμενες γενιές αυτό το φυσικό περιβάλλον που κληρονομήσαμε.

Δυστυχώς η ελλιπής πληροφόρηση κάποιων, η αδιαφορία και η έλλειψη σεβασμού για τον τόπο που τους φιλοξενεί μας κάνουν να ανησυχούμε για το μέλλον του νησιού. Όμως, όπως αναδεικνύουμε το νησί μας με δράσεις και εκδηλώσεις, έτσι είμαστε αποφασισμένοι και να το προστατεύσουμε με κάθε τρόπο.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια αναφορά για το στόχο μας όσον αφορά στην καθαριότητα και το μοτό μας:

 ΓΑΥΔΟΣ …ΚΑΘΑΡΟ ΝΗΣΙ.

Φέτος, οι προσπάθειες μας ανταμείφθηκαν με το βραβείο ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Αποδείξαμε ότι με τη συνεργασία όλων μπορούμε να διαχειριστούμε ορθολογικά τα απορρίμματα του νησιού και να πετύχουμε πολύ ψηλά ποσοστά ανακύκλωσης.

Έτσι λοιπόν, ζητάμε τη συμμετοχή σας και το σεβασμό όλων για αυτόν εδώ τον τόπο… Απολαύστε τα δώρα της φύσης, γίνετε ένα με αυτήν, αλλά μην λειτουργήσετε εις βάρος της…».

Κατά τον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σημείωσε:

Η συμμετοχή σας, στους 1ους Αγώνες Γαύδου σηματοδοτεί το γεγονός πως ο αθλητισμός δεν έχει σύνορα. Πως παραμένει η διαχρονική αξία που κινητοποιεί τον άνθρωπο, που αναδεικνύει την αγάπη για τη ζωή, την επιμονή την ώρα της προσπάθειας, το σεβασμό στον συναγωνιστή και βέβαια την αγάπη για τον τόπο που φιλοξενεί τον «ωραίο αγώνα».

Με αυτό το δεδομένο, ως Περιφέρεια Κρήτης, χαιρετίζουμε την προσπάθεια όλων, αθλητών και διοργανωτών, στο πλαίσιο των σημερινών αγώνων. Των αγώνων της ακριτικής Ελλάδας. Των αγώνων της Γαύδου, του  νοτιότερου ελληνικού και ευρωπαϊκού έδαφος.

Μέσα στα καταγάλανα νερά του λιβυκού πελάγους, η συγκεκριμένη γιορτή αθλητισμού αποκτά ιδιαίτερους συμβολισμούς, καθώς μια αθλητική διοργάνωση αναδεικνύει, παράλληλα,  τη μοναδική ομορφιά του ακριτικού νησιού και ταυτόχρονα τονίζει την αξία της ενίσχυσης του δεσμού με το φυσικό περιβάλλον, την ισορροπία των σωματικών και των πνευματικών δυνάμεων του ανθρώπου.

Στο νησί που μνημονεύεται στον Ηρόδοτο, στον Όμηρο, στις Πράξεις των Αποστόλων, στο νησί που αποτελεί μια κιβωτό ιστορίας στο πέρασμα των αιώνων, οι συμμετέχοντες αθλητές στους αγώνες, θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες και βεβαίως θα απολαύσουν τη μοναδική φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων που τους υποδέχονται σήμερα.

Στο Δήμο Γαύδου, σε όλους τους φορείς που υποστηρίζουν τη διοργάνωση εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια για την άριστη προετοιμασία των αγώνων”.

Ο τερματισμός των αθλητών σήμανε την έναρξη μιας μεγάλης γιορτής με εδέσματα, μουσική και άφθονο …κέφι και χορό στο δημοτικό σχολείο της νήσου!

Την εκφώνηση του Αγώνα έκανε ο κ. Ανδρέας Ανδρουλιδάκης, «ψυχή» της διοργάνωσης και ένας εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχούς διεξαγωγής της Γιορτής Αθλητισμού Γαύδου, η οποία δίχως τους εθελοντές δεν θα ήταν ίδια! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για να βγει το «όνειρο» της Δημοτικής Αρχής Γαύδου αληθινό, που πίστεψε εξ αρχής ότι στο νησί αξίζουν δράσεις αθλητικού χαρακτήρα και παράλληλα ανοίγοντας το δρόμο του αθλητικού τουρισμού!

Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και μια ανάλογη μαντινάδα “βγαλμένη” από τον κ. Στρατή Λαμπάκη:

Σήμερα σ’ έχω τσ’ όρεξης

όλης της Γης τα πλούτη

μέρα δεν εξημέρωσε

καλύτερη από τούτη

Η ευρεία συμμετοχή, αλλά και η επιτυχής διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου Γαύδου καθόρισε το ραντεβού για το επόμενο έτος στον 2ο Αγώνα Δρόμου, σ’ έναν αγώνα που είμαστε σίγουροι πως και πάλι δεν θα λείψει κανείς!

                            

«…Καθόταν και ύφαινε στον αργαλειό. Το βλέμμα της ήταν μελαγχολικό… Ήξερε πως έπρεπε να τον αφήσει να γυρίσει στην πατρίδα του.

Παρόλα αυτά, η ελπίδα της πως εκείνος θα ήθελε να μείνει κοντά της την έκαιγε.

Ο Οδυσσέας την αγκάλιασε για τελευταία φορά, σκούπισε τα δάκρυα της και με τρυφερότητα την φίλησε… Έφυγε δίχως να πει «Αντίο»…

Σε λίγο, το πλοίο του χάθηκε στον ολογάλανο ορίζοντα των θαλασσών που αγκαλιάζουν και βρέχουν νυχθημερόν τη Γαύδο…

Ένας αναστεναγμός βγήκε απ’ τα εσώψυχά της… Ήθελε με όλη τη δύναμη της καρδιάς της να τρέξει ξοπίσω του…

Πήγε ξανά στα μέρη της Γαύδου όπου έτρεχαν μαζί απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή που ο Ήλιος χάιδευε τα πρόσωπά τους…

Αυτός ήταν ο δικός της αποχαιρετισμός…»

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΑΥΔΟΥ

 

Στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, στο νησί της Καλυψούς, στην ακριτική Γαύδο, ο Δήμος Γαύδου, με συνδιοργανωτή την Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της Γιορτής Αθλητισμού προκηρύσσουν τους:

1ους Αγώνες Γαύδου

ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες της Γαύδου, αλλά και των εκτός αυτής, να συμμετάσχουν σε μια αθλητική γιορτή μαζικής συμμετοχής, να αναδείξει τον περιβαλλοντική ταυτότητα και φυσιογνωμία του νησιού και να συμβάλει στον αθλητικό τουρισμό του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης.

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής των αγώνων: Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Αγώνες: Δύο (2)

  • Αγώνας απόστασης 7.000μ.,(3.000μ. χωματόδρομος – 4.000μ. άσφαλτος)
  • Παιδικός Αγώνας απόστασης 1.000μ. (άσφαλτος)
  1. Αγώνας 7.000 μ. 

Σημείο Εκκίνησης και Τερματισμού: Καστρί

Ώρα Εκκίνησης: 18:30

Διαδρομή Αγώνα: Καστρί, Φραγγεδιανά, Άμπελος, Φάρος, Σχολείο, Καστρί (Δείτε ΕΔΩ περισσότερα)

Χρονικό όριο: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1.30 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών.

  1. Παιδικός Αγώνας 1.000 μ.

Σημείο Εκκίνησης: Κεραίες

Σημείο Τερματισμού: Καστρί

Ώρα Εκκίνησης: Μετά το τέλος του 1ου Αγώνα

Διαδρομή Αγώνα: Κεραίες, Σχολείο, Καστρί  

Χρονικό όριο: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1.00  ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

 

Όριο Συμμετεχόντων: Το όριο συμμετεχόντων και των δυο αγώνων είναι 150 άτομα

 

Κατηγορίες:

Γενική 1ος, 2ος, 3ος

Κατηγορία Ανδρών

Κατηγορία Γυναικών

 

Παροχές

Αναμνηστικό μετάλλιο, Αναμνηστικό T-shirt, Καπελάκι, Νούμερο χρονομέτρησης, Chip χρονομέτρησης, Φωτογραφίες, Μεταφορά με λεωφορείο και πλοίο, Τροφοδοσία σε όλη τη διαδρομή (νερό), Κέρασμα στον τερματισμό

 

Δηλώσεις συμμετοχής

www.gavdos.gr

Επίσης:

ΚΑΝΤΕ «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ» ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ στο Facebook «Δήμος Γαύδου» προκειμένου να μάθετε περισσότερα…

Οι αιτήσεις συμμετοχής ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 14:00.

 

Εφόσον οι συμμετοχές έχουν καλυφθεί πιο νωρίς η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να μην κάνει δεκτές αιτήσεις συμμετοχής πριν την παραπάνω ημερομηνία.

Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα γίνονται δεκτές και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση.

 

 

Για τους δρομείς εκτός Κρήτης

Η ΑΝENΔYK για την μετακίνηση Σφακιά-Γαύδος-Σφακιά παρέχει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε όλους τους συμμετέχοντες – Εκτός οχημάτων. Ισχύει από την Πέμπτη 9/6 έως την Τρίτη 14/6.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ – ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Σταθμοί Ανεφοδιασμού με νερά θα υπάρχουν ανά 2 χιλιόμετρα.

ΣΗΜΑΝΣΗ

Σήμανση διαδρομής θα υπάρχει ανά χιλιόμετρο (αντίστροφη μέτρηση)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Η παραλαβή των αριθμών (αγώνας δρόμου 7.000μ.) θα γίνεται από τη γραμματεία (Δημαρχείο Γαύδου – Καστρί) από τις 10.00 έως τις 12.00 και από τις 16:00 έως τις 17:30 την Κυριακή 12/6/2022.

Ιδιόχειρες αιτήσεις παραλαμβάνονται από το γραφείο του Δήμου Γαύδου στα Χανιά (Υψηλαντών 28, δίπλα από τη δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων, τηλ. Επικοινωνίας: 2821341683).

Μετά το τέλος της διοργάνωσης θα προσφερθεί δωρεάν κέρασμα στους δρομείς.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στους αγώνες με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί σε συμμετέχοντες όλων των αγώνων δρόμου της Διοργάνωσης σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και, ειδικότερα, να έχουν υποβληθεί σε καρδιολογικό έλεγχο. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κάθε συμμετέχοντα, διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με ατομική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων τους, υπογράφοντας τη σχετική υπεύθυνη δήλωση, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής για κάθε αγώνα της Διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης – τερματισμού για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των συμμετεχόντων από τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων, καθώς και κατά την τέλεση των αγώνων θα εφαρμόζονται αυστηρώς τα πρωτόκολλα αποφυγής διάδοσης του covid-19, όπως θα ισχύουν επικαιροποιημένα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. (https://eody.gov.gr/), και τη Γ.Γ.Α. (https://gga.gov.gr/), σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του αγώνα.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ 

Οι μετακινήσεις δρομέων, εθελοντών, συνεργατών για τους σκοπούς της διοργάνωσης τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, που ορίζει η ΓΓΑ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ

ΑΝΕΝΔΥΚ – ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕIΝΕΤΕ

Καστρί

Παπαδάκης Λυκούργος, Gavdos Princess, 2823041181

ΒΑΛΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, villa kastri, 6936052892

Καλυψώ, Στεφανάκη Λίλιαν, 6945100393

Σαρακήνικο

ΑΡΚΑΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ -ΑΡΚΑΛΑΚΗ ΕΛΛΗ, 2823042120

ΒΑΙΛΑΚΑΚΗ ΚΙΚΗ, 2823041106

ΒΑΙΛΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2823041103

ΒΑΙΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 2823041106

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, 2823042182

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 6930960983

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, 2821098315, 6945170171

Καραβέ

ΤΣΙΓΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2823041104

Αη Γιάννης

ΤΣΙΡΙΝΤΑΝΗ ΣΟΦΙΑ, 6947003533

Κόρφος

ΤΣΙΓΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2823042384

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΙΚΗ, 6978851589

ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗΣ Νίκος, 2823042166

Μετόχι

ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, 2823042309

 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ

Ταβέρνες, Mini Market, Καφέ

Καστρί

Ρακοπαγίδα του Στρατή,

Μίνι μάρκετ Στρατής

Το στέκι της Γωγώς,

Gavdos Princess

Stella’s Bakery

Σαρακήνικο

Χελώνα

Τα 4 αδέλφια

Κέδρος

Ωγυγία

Γοργόνα

Το κύμα

Έλλη μίνι μαρκετ

Νυχτερίδα

Κική Μίνι μαρκετ –καφέ -δωμάτια

Το Σαρακήνικο Βαιλακάκης Μανώλης

Νότος

Χαρώτο

Βατσιανά

Τρυπητή

Μετόχι

Φάρος

Άη Γιάννης

Λίβας

Σοφία

Θεόφιλος Λιβυκόν

Μίνι Μάρκετ Τσιριντάνης Γιάννης

Μίνι Μάρκετ Παυλής

Καντίνα

Κόρφος

Πανόραμα

Ακρογιάλι

Καραβέ

Καντίνα Καραβέ

Λίτσα

 

Επικοινωνία:

Δήμος Γαύδου: Ηλίας Κυριακόπουλος, 2821341683, dimos@gavdos.gr

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Σας καλούμε να απολαύσουμε ΜΑΖΙ τις διαδρομές που η επική «Οδύσσεια» έκανε γνωστές σε όλο τον κόσμο!!!

~

Back To Top