skip to Main Content
Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Γαύδου και στο Χαμόγελο του Παιδιού

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2024, ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κος Κώστας Γιαννόπουλος και η δήμαρχος Γαύδου κα Λίλιαν Στεφανάκη υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας-μέσω τηλεδιάσκεψης-, με στόχο τη θεμελίωση μιας συστηματικής και εποικοδομητικής συνεργασίας για την υποστήριξη παιδιών, οικογενειών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου Γαύδου, στα πεδία της παροχής κοινωνικής φροντίδας, υπηρεσιών υγείας, έγκαιρης παρέμβασης και προστασίας τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, πρωτοβουλιών και δράσεων προς την κατεύθυνση της κοινωνικής φροντίδας που μέσω του Συμφώνου Συνεργασίας επεκτείνεται τώρα και στον ακριτικό Δήμο Γαύδου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Πρόεδρος κος Κώστας Γιαννόπουλος, από το Γραφείο Χανίων η κα Μαρίνα Δάμη και ο κος Νίκος Τριανταφύλλου ενώ από τη μεριά του Δήμου, εκτός από τη δήμαρχο, παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κος Μιχάλης Λαμπάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιώργος Μπαλαμπάκης και η γενική γραμματέας του Δήμου κα Σοφία Ζαΐμη.

Back To Top